تناسب اندام و تغذیه

چاق شدن با کره بادام زمینی چگونه است؟

چاق شدن با کره بادام زمینی چگونه است؟

چاق شدن با کره بادام زمینی چگونه است؟

خواص شگفت انگیز کره بادام زمینی

بادام زمینی یک ماده غذایی مغذی سرشار از پروتئین های گیاهی و چربی های سالم است. خوردن زیاد کره بادام‌ زمینی می تواند باعث افزایش تعداد کالری و چربی در رژیم غذایی فرد شود. اگر فرد از آنچه بیش از مقداری که نیاز دارد کالری دریافت کند، این امر می تواند به افزایش وزن او منجر شود.

در صورتی که افراد خوردن کره بادام زمینی را در حد تعادل نگاه دارند، این ماده غذایی می تواند بسیار هم مقوی باشد. در چنین مواردی حتی ممکن است این ماده به کاهش وزن فرد نیز کمک کند.

در این مطلب، ما در مورد تاثیر کره بادام ‌زمینی بر روی وزن بدن بحث می ‌کنیم. با ما همراه باشید.

همچنین بخوانید: راههای افزایش اشتها برای چاق شدن

آیا کره بادام زمینی می تواند به افزایش وزن کمک کند؟

اگر میزان دریافت کالری فرد نسبت به سوزاندن آن بیشتر باشد، ممکن است در این شرایط وزن افزایش یابد. مقدار ۳۲ گرم (۲ قاشق غذاخوری) کره بادام‌ زمینی شامل ۱۹۰ کالری و ۱۶ گرم چربی است که ۲۱ درصد از مقدار چربی توصیه‌ شده روزانه را تامین می کند.

اگر چه کره بادام ‌زمینی حاوی سطوح بالایی از کالری و چربی است اما در صورتی که به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل مصرف شود، افزایش وزت طولانی مدت را به دنبال نخواهد داشت.

درست است که کره بادام زمینی مقادیر زیادی چربی را داراست، اما شامل سطوح پایین چربی‌ های اشباع‌ شده و مقادیر قابل ‌توجهی چربی‌ های خوب است که برای بدن مفید هستند.

یکی دیگر از مزایای مصرف کره بادام زمینی سیر نگه داشتن فرد است، در این صورت فرد تمایلی به خوردن زیاد نداشته و در نتیجه ممکن است منجر به کاهش وزن شود.

مطالعه‌ ای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد رابطه بین غذاهای سرشار از پروتئین و وزن را آنالیز کرد. محققان دریافتند که زمانی کره بادام ‌زمینی با کاهش وزن مرتبط خواهد بود که افراد آن را به جای کربوهیدرات مصرف ‌کنند.

آیا کره بادام زمینی می تواند به بدنسازی کمک کند؟

کره بادام زمینی علاوه بر چربی زیاد، حاوی مقادیر زیادی پروتئین نیز هست. یک منبع کوچک و معتبر به مطالعه استراتژی های غذایی که توسط ۵۱ بدنساز رقابتی به کار گرفته می شد، پرداخت و متوجه شد که آنها پروتئین و کربوهیدرات بیشتر و چربی کمتری مصرف می کنند.

طبق گفته محققان، میزان پروتئین توصیه شده برای بدنسازان در خارج از فصل روزانه ۱.۶ تا ۲.۲ گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن آن ها است. یکی دیگر از مطالعات معتبر نشان داد که رژیم غذایی با پروتئین بالا ضمن حفظ توده ی عضلانی بدون چربی بدن، در کاهش وزن و چربی بدن در بین شرکت کنندگان مرد مؤثر بوده است.

از آنجا که بدنسازان در تلاش برای حفظ توده عضلانی و بدنی بدون چربی هستند، کره بادام زمینی و سایر انواع کره آجیل می تواند یک انتخاب غذایی مفید در این راستا باشد.

همچنین بخوانید: چگونه چاق شویم؟

آیا کره بادام زمینی می‌ تواند به کاهش وزن کمک کند؟

مطالعات نشان داده ‌اند که کره بادام ‌زمینی می تواند در کاهش وزن افراد نیز تاثیرگذار باشد. به گفته محققان، در رابطه با افرادی که روزانه آجیل هایی مانند بادام زمینی می خورند، خطر چاقی کمتری وجود دارد. یک مطالعه بزرگ که طی ۵ سال با شرکت کنندگان ۱۰ کشور اروپایی انجام شده است، از این یافته پشتیبانی می کند.

محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشترین میزان آجیل از جمله بادام زمینی را مصرف کرده اند وزن کمتری داشته و در طی ۵ سال خطر ابتلا به چاقی را نیز کاهش داده بودند.

یک مطالعه دیگر نیز، حاکی از است که افرادی که به طور منظم آجیل می خورند، میزان مصرف انرژى در حال استراحت بالاتری نیز دارند. افرادی که میزان مصرف انرژی آنها در حال استراحت بیشتر است، ممکن است در طی دوره غیرفعال کالری بیشتری بسوزانند. این مطالعه تنها ۱۵ شرکت کننده داشت، بنابراین برای حمایت از این یافته ها به تحقیقات بیشتری نیاز است.

این غذای پرکالری و با چربی بالا می‌ تواند به مردم کمک کند تا احساس سیری کنند. وقتی مردم احساس سیر بودن می‌ کنند، کم‌ تر به خوردن ادامه می ‌دهند. اگرچه کره بادام زمینی دارای کالری بالایی است، اما می تواند باعث شود که افراد کمتر دچار پرخوری شوند.

این یافته ‌ها حاکی از آن هستند که بادام ‌زمینی و کره بادام ‌زمینی، می‌تواند یک گزینه غذایی مفید برای افرادی باشد که می‌خواهند وزن ناشی از محتوای پروتئین بالا را کم کنند.

بهترین زمان برای خوردن کره بادام زمینی چه زمانی است؟

طبق تحقیقات معتبر در صورتی که فرد بخواهد بادام زمینی را به منظور کاهش وزن بخورد، بهتر است آن را به عنوان یک میان وعده مصرف کند. زمانی که بادام زمینی یا کره بادام زمینی به عنوان یک میان وعده مصرف شود می تواند از پرخوری پیشگیری کند. برای شناسایی بهترین زمان برای خوردن کره بادام زمینی، در صورت نیاز به مصرف پروتئین به منظور ساخت ماهیچه ها یا حفظ توده بدن، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

براساس ژورنال انجمن بین المللی تغذیه ورزشی، مصرف پروتئین ۳۰ دقیقه قبل از خواب نیز می تواند به ساخت عضلات کمک کند. البته این نتیجه تحقیقی است که بر پایه پروتئین کازئین (Casein Protein) انجام شده است. محققان معتقدند که خوردن پروتئین بعد از ورزش نیز مفید است.

مشخصات تغذیه ای کره بادام ‌زمینی

جدول زیر که از وزارت کشاورزی ایالات‌ متحده (USDA) استخراج شده‌است، مشخصات غذایی کره بادام ‌زمینی را تشریح می‌ کند.

ما محتوای غذایی ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی به همراه شکر اضافه شده با کره بادام زمینی طبیعی در مقیاس های کیلو کالری، گرم و میلی گرم مقایسه می کنیم.

  کره بادام زمینی با شکر اضافه شده کره بادام زمینی طبیعی
کالری ۲۰۰ کیلوکالری ۱۹۰ کیلو کالری
پروتئین ۸ گرم ۸ گرم
چربی کل ۱۶ گرم ۱۶ گرم
کربوهیدرات ۷ گرم ۷ گرم
فیبر ۱.۹۸ گرم ۳.۰۱ گرم
قند ۳ گرم ۲ گرم
کلسیم ۰ میلی گرم ۱۸.۹ میلی گرم
آهن ۰.۷۲ میلی گرم ۰.۹۹۸ میلی گرم
سدیم ۱۵۰ میلی گرم ۰ میلی گرم

برخی برندها با شکر اضافه شده ممکن است حاوی ۶ گرم شکر در هر دو قاشق غذاخوری باشند. کره بادام زمینی طبیعی گزینه سالم تری است زیرا حاوی قند کمتری است.

کره بادام زمینی فرآوری شده ممکن است مواد اضافی دیگری از جمله موارد زیر را نیز دارا باشد:

  • قند
  • روغن گیاهی هیدروژنه
  • نمک
  • ملاس (شیره قند)
همچنین بخوانید: علت کمبود وزن چیست؟

نحوه مصرف کره بادام زمینی

بسیاری از مردم کره بادام ‌زمینی را در صبحانه، بر روی نان تست یا در اسموتی می ‌خورند. برخی از مردم از کره بادام‌ زمینی در آشپزی استفاده می ‌کنند؛ به عنوان مثال، تهیه سس برای سبزیجات. مصرف کره بادام زمینی به عنوان میان وعده نیز یکی دیگر از کاربردهای بی نظیر و عالی آن است.

گزینه‌ های جانشین

انواع کره آجیل راهی عالی برای جلوگیری یا کاهش استفاده از کره سنتی لبنی است. امروزه کره های آجیل متنوعی همچون کره بادام، کره بادام هندی و کره فندق در دسترس مردم قرار دارند.

ملاحظات

اگر فردی به بادام ‌زمینی آلرژی دارد، باید از مصرف کره بادام‌ زمینی اجتناب کرده و گزینه های جانشین را امتحان کند.

افرادی که نیاز به افزایش وزن دارند اما در این مورد مشکل دارند باید با پزشک صحبت کنند. پزشک ممکن است یک بررسی فیزیکی کامل را انجام دهد تا بفهمد چرا وزن این فرد افزایش پیدا نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *